Behandelingen

betaalbaar mooi haar
je eigen haar vanaf 80% steiler

Keratine

Wil je extra steil haar, kies dan voor de keratinebehandeling. Tijdens deze behandeling wordt er proteïne toegevoegd aan het haar, die wij mettertijd zijn verloren d.m.v. het verven en het gebruik van hitte. De behandeling maakt het haar behandelbaar, zachter, minder pluizig en voedt het haar intensief. Deze behandeling bevordert de haargroei en gaat haaruitval tegen. Een keratinebehandeling maakt je eigen haar vanaf 80% steiler.

De behandeling duurt 2 tot 4 uur met een inwerktijd van 60 minuten.

je eigen haar vanaf 60% steiler

Proteïne

Kies een proteïnebehandeling en gun je haar extra voeding. Deze behandeling is erop gericht het haar meer te voeden dan te steilen. Ook hierbij voeg ik proteïne toe aan het haar. Het haar wordt zachter, beter behandelbaar en minder pluizig. Echter is de focus hierbij meer gericht op het intensief voeden van het haar dan op het steilen. Ook deze behandeling gaat haaruitval tegen en bevordert de haargroei. Een proteïnebehandeling maakt je eigen haar vanaf 60% steiler.

De behandeling duurt 2 tot 3 uur met een inwerktijd van 35 à 40 minuten.

weer zacht en glanzend haar

Botox

Een botoxbehandeling verzorgt beschadigd haar intensief. Haren worden hierdoor weer zacht en glanzend. Echter verandert een botoxbehandeling de haarstructuur niet. De voeding van het haar is hierbij dan ook het meest intensief en niet direct met het blote oog te zien. Ideaal voor dames met erg beschadigd of afgebroken haar. De behandeling duurt anderhalf tot twee en een half uur.

Welkome vitaminekuur

Producten

Alle behandelingen worden uitgevoerd met uitstekende producten, gemaakt van ingrediënten op organische basis. Uiteraard geheel volgens de Europese Richtlijnen. Goed dus voor je haar. Het wordt gemakkelijker behandelbaar en zachter, maar ook minder pluizig en steiler. Een behandeling bevordert de haargroei en gaat haaruitval tegen. De natuurlijke bestanddelen voeden het haar intens met de nodige eiwitten. Elke behandeling is een welkome vitaminekuur.

Veilig
Natuurlijk werk ik níét met producten die schadelijk zijn. Géén formaldehyde, géén last van prikkende ogen of geïrriteerde luchtwegen. Mijn behandelingen zijn veilig. Ze zijn zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

Tijdsduur
Afhankelijk van de lengte van het haar duurt een behandeling twee uur tot drie en een half uur met daarin een pauze van veertig tot zestig minuten.

Contactformulier

Sarah Elyahyaui
Groenhovenweg 179
2803 DD Gouda
Tel: 06 - 42043137
E-mail: info@keratinebysaar.nl
KVK-nummer: 73959723

×

Powered by WhatsApp Chat

× Afspraak maken?